Presentació oficial del Club Triatló Oliva temporada 2010

El proper dissabte 20 de febrer tindrà lloc la presentació oficial del Club Triatló Oliva temporada 2010. Serà a les 19h a les instal·lacions del Casal Jove d'Oliva.

Aquesta presentació té el propòsit d'informar a membres, simpatitzants, altres entitats i serveis de premsa de la nova temporada recentment inaugurada de triatló i esports combinats així com presentar el projecte d'organització del XXII Edició Triatló Oliva i les seves novetats logístiques i esportives.

En l'acte tindrà lloc la signatura i presentació de convenis amb les empreses col·laboradores i també la signatura d'un nou conveni amb l'Ajuntament d'Oliva que inclou tots els departaments municipals involucrats en l'organització del Triatló.

També s'inclouran entitats esportives i socials que fan tasques de col·laboració amb el Club de Triatló i més de 100 voluntaris que pertanyen a altres col·lectius. Per últim es presentaran els equipatges de la nova temporada.

Aquesta XXII edició s'integra en el circuit No Drafting Series de recent creació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.