La piscina d'Oliva imparteix cursets de natació adaptada

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Oliva i la Federació d'Esports Adaptats han signat aquesta setmana un contracte de prestació de serveis per tal de fer possible la realització de cursets de natació adaptada a la piscina municipal.

A la signatura van estar presents l'Alcalde de la localitat, Salvador Fuster, el Regidor d'Esports, Waldo Vila, i el President de la Federació, Eugenio Giménez.

El contracte ascendeix a 10.787 euros i tindrà vigor fins el 30 de juny. Aquesta aportació permetrà realitzar classes de natació adaptada a la piscina climatitzada municipal en els quals participaran 21 alumnes dividits en 6 grups: tres dirigits a xiquets, d'iniciació i perfeccionament; i altres tres dirigits a adults, també d'iniciació i perfeccionament.

El Regidor d'Esports apunta que l'objectiu del conveni és facilitar a aquest col·lectiu el accés al món de l'esport i que puguen desenvolupar les seues aptituds psicomotrius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.