Solés, Gerard, Paco, Dani, Marc, Dario, Álvaro (1), Pedro i Joel.
GARRIGA O. BIGUES:
Campos, Ruiz, Peral, González, Garriga (3), Moreno, Oliveras (1), Fornés (1), Bonillo, Cros i Vila
PARCIALS:
1-0 (4') Álvaro; 1-1 (5') Garriga. 1-2 (14') Fornés (descans); 1-3 (24') Garriga; 1-4 (25') Oliveras i 1-5 (38') Garriga.
ÀRBITRES:
Marmolar i Simon.
COMENTARI:
La falta d'encert de cara a la porteria rival i les errades defensives condemnen un cop més el Riudellots. Els locals es van avançar en el marcador, però el sabor de victòria van poder mastegar-lo pocs instants, perquè l'empat els va arribar un minuts després./ EL 9