Se celebra en abril el II Torneig de Bàsquet Ciutat d'Oliva

La setmana passada va tenir lloc la presentació del II Torneig de Bàsquet Ciutat d'Oliva a càrrec del regidor d'Esports de la localitat, Waldo Vila, el president del Club de Bàsquet Oliva, Pepe Oltra, i el gerent de l'empresa organitzadora de l'esdeveniment, Ricard Gorgues.

El torneig se celebrarà al poliesportiu Municipal d'Oliva de l'1 al 4 d'abril. Hi participaran al voltant de 250 xiquets repartits en 35 equips provinents de diferents punts de l'Estat espanyol. Hi acudiran clubs d'Alginet, Elx, Xàbia, Alcobendas i Moratalaz, Badalona, Barcelona, Mataró, Esplugues, Guadalajara i Logroño, a banda dels equips inscrits del propi Club de Bàsquet Oliva. Les categories que hi competiran seran aleví, infantil (femení i masculí), cadet (masculí i femení) i júnior masculí.

El regidor d'Esports va destacar l'èxit de la edició anterior d'aquest campionat que, segons va apuntar, abasta cada any més renom a nivell nacional. Per la seua part, el president del Club de Bàsquet Oliva va insistir en la importància del torneig com a eina de diagnosi de la tasca de l'Escola de Bàsquet local. Per últim, el gerent de l'empresa organitzadora va valorar positivament l'esdeveniment com un instrument de socialització entre els participants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.