BTT

OBERT D'ESPANYA - SUPERPRESTIGIO MASSI

Avilés queda força lluny

Lejarreta i Gamonal triomfen en la tercera cita, en què participen pocs catalans punters

Els Orbea Iñaki Lejarreta i Ruben Ruzafa van encapçalar la tercera cursa puntuable per a l'Obert d'Espanya de BTT, que es va disputar a Avilés. Carlos Coloma, enguany en l'MSC Bikes, va entrar en la tercera posició, i consolida així el seu control del podi de la taula classificatòria general, en el mateix ordre de l'arribada de diumenge.

De mèrit va ser la quarta posició del ciclista del conjunt empordanès del Bicis Esteve David Lozano, que va entrar a 5:47 del líder, amb gairebé cinc minuts d'avantatge respecte a Juan Pedro Trujillo, el quart de la general. David Lozano és el sisè en la general malgrat que no va puntuar en la cita de Banyoles. En la categoria femenina, Rocío Gamonal va vèncer, al davant d'Anna Villar (Ayala Syncros), que tot i el segon lloc conserva el lideratge. Sandra Santanyes (Trek Lorca Taller del Tiempo), tot i que a més de vuit minuts de la vencedora, es va assegurar la darrera de les places amb dret a pujar al podi. Cristina Mascarreras (Conor Forallac), amb al·lèrgia i una lesió mal curada, va entrar en vuitena posició i és sisena en la classificació general femenina.

Judit i Laia Forés (Conor-Forallac) van acabar quarta i cinquena en la categoria cadet i la primera de la dues ja n'és la líder.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.