Novetats al campionat de pilota valenciana president de la Diputació

La Copa constarà de trenta-quatre partides i visitarà, al llarg de més de dos mesos de competició, tretze trinquets

Huit parelles participaran en la III Copa President de la Diputació de València, que començarà el proper divendres 23 d'abril a Genovés amb sucoses novetats, tant en la composició dels equips com en el sistema de competició.

La primera dada que cal subratllar és que la Copa, un campionat que arriba a la tercera edició consolidat com al complement ideal a la Lliga Professional en el calendari anual de l'escala i corda, passa de ser un campionat de trios a un de parelles.

En participaran huit en total, que estaran dividides en dos grups. En la primera fase, els quatre equips de cada grup s'enfrontaran entre ells. La segona fase de la Copa reunirà als tres millors de cada grup, que de nou jugaran tots contra tots per decidir els quatre semifinalistes. Estes eliminatòries es decidiran al millor de tres partides, mentre que la gran final serà a partida única i es disputarà l'últim cap de setmana de juny a Genovés.

La Copa constarà de 34 partides i visitarà, al llarg de més de dos mesos de competició, 13 trinquets diferents (Genovés, Murla, Massamagrell, UPV, Pelayo, L'Eliana, Benidorm, Guadassuar, Bellreguard, Pedreguer, Sagunt, Dénia i Castelló de la Ribera).

Entre els pilotaris titulars cal subratllar la participació per primera vegada com a mitgers en un gran campionat de Santi de Finestrat i Raúl II de Godelleta. També destaca el fet que l'escaleter campió, Soro III, defensarà la corona amb la samarreta del seu ajuntament i amb un pilotari també de Massamagrell, el campió del Circuit Bancaixa, Salva.

Els equips participants en la primera fase III Copa President de la Diputació de València seran els següents: Grup A: CALP: Miguel i Sarasol II; GENOVÉS: León i Javi; MASSAMAGRELL: Soro III i Salva; SAGUNT: Pedro i Dani. Grup B: DÉNIA: Núñez i Félix; MURLA – VALL DE LAGUAR: Genovés II i Raúl II; UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE VALÈNCIA: Álvaro i Santi; VALÈNCIA: Víctor i Tato. La partida inaugural de la Copa es disputarà el proper divendres al trinquet de Genovés i enfrontarà a Miguel i Sarasol II (Calp) contra León i Javi (Genovés II).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.