PATINATGE ARTÍSTIC

EUROPEU GRUPS XOU

El Masnou acaba segon

El CP el Masnou va acabar en la segona posició del campionat d'Europa de grups de xou en la modalitat de grans. El club maresmenc només va ser superat pel CPA Olot, que va guanyar la medalla d'or. El Masnou va patinar amb molta tècnica i va fer el seu programa Mou-me i mira'm amb un alt grau d'emotivitat ja que recentment van patir la greu pèrdua de la seva delegada Carme Pagès, a la qual van voler dedicar aquest nou èxit. El tercer equip català, el Reus Deportiu, va ocupar la tercera posició.

El Sant Celoni, cinquè.

En la competició de grups petits el Sant Celoni no va poder revalidar el seu títol europeu i només va poder ocupar la cinquena posició. Les tres primeres places de podi van ser ocupades per conjunts italians, amb la Roma SC com a campió. El Sant Celoni també va ser superat pel Blanes, que va ser el quart i va quedar a les portes del podi. El tercer equip català en competició, Fundació Vilanova, va ocupar la vuitena plaça.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.