FUTBOL SALA

1A ESTATAL B

Tothom té necessitats

El Riudellots i el Lloret es van repartir els punts en un derbi en què tots dos havien de puntuar

Tant el Lloret com el Riudellots es van haver de conformar amb un punt cadascú, en el derbi gironí de la primera estatal B. Tant els uns com els altres tenien urgències, tot i que raons ben diferents. El Lloret, tercer a la taula, no volia perdre el tren de les primeres posicions i el Riudellots havia d'apagar el foc que crema en la zona baixa. El 4-5, gol considerat il·legal per part de l'equip visitant, va descentrar l'equip selvatà, que va acabar encaixant un cinquè gol poc després que es desfeia la il·lusió d'anar-se'n a casa amb tots els punts.

Aquesta reacció final va donar un oxigen vital al Riudellots per obtenir la permanència a la categoria. Els visitants van tenir una oportunitat de gol en els darrers instants de partit la però van fallar.

RIUDELLOTS
5
CUFS LLORET
5
RIUDELLOTS:
David, Gerard, Paco (1), Dani, Marc, Alvaro (1), Paquito (2), Pedro, Joel i Murillo (1).
CUFS LLORET:
Barragan, Litus (1), Oscar, Isaac (1), Navarro (1), Parru, Juanmi (1) Adri, Jesus (1) i Carlos.
GOLS:
1-O (2') Paquito. 2-0 (5') Paquito. 2-1 (12') Navarro. 2-2 (15') Jesús. 2-3 (19') Isaac. 3-3 (23') Paco. 3-4 (26') Litus. 3-5 (31') Juanmi. 4-5 (37') Álvaro i 5-5 (38') Murillo.
ÀRBITRES:
González i Crego.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.