Més esport

RUGBI XIII

Pià torna de les dues finals sense títol

Lézignan, campió júnior i sènior, aconsegueix el primer doblet de la seva història

Els dos equips de Pià que havien aconseguit ser presents a les finals del campionat de rugbi XIII aquest diumenge a Montpeller han tornat sense haver pogut endur-se cap dels dos títols, amb els resultats desfavorables de 30 a 28 per als júniors, i 33 a 22 per als sèniors. Pel que fa als júniors, els pianencs van portar el matx de cap a cap, fent fins i tot un assaig més que els seus adversaris, però van fallar amb els cops de peu, ja que no van passar totes les transformacions, mentre que els jugadors de l'Aude van saber mostrar-se més aplicats.

En el partit dels sèniors, al final d'una primera part força igualada, els pianencs encara haurien pogut tornar al vestidor amb un resultat favorable, però l'àrbitre els va refusar un assaig que la gran majoria de l'estadi va considerar vàlid. A partir d'aquí, els joves jugadors de Pià van fer-ho tot per escurçar distàncies amb un equip de Lézignan que només es va salvar gràcies a la màgia d'un únic jugador, James Wynne. Tot i estar força disminuït, l'equip de Pià va saber demostrar coratge i abnegació durant els vuitanta minuts, però sense poder canviar el curs del partit que va acabar amb el resultat final de 33 a 22 a favor de Lézignan, i una afició catalana felicitant els seus jugadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.