GOLF

CIRCUIT ALPS TOUR

Pol Bech pensa que pot entrar en el Challenge Tour a partir del circuit Alps

Després d'unes temporades seguides a l'Alps Tour, Pol Bech ha anat agafant la mida al circuit i, fins i tot, s'ha situat en el Top-10 després de tres tornejos, posició de privilegi que ha perdut momentàniament després d'haver-se perdut el quart torneig de l'Alps, ja que va rebre l'invitació per jugar el de Caldes de Malavella, de l'European Tour.

Bech valorava les primeres proves en el circuit Alps Tour molt positivament: «Estic jugant molt bé aquest any. De fet, ja vaig acabar la temporada passada en una bona línia.» Aquest any està afinant millor en la seva preparació: «Em preparo al CAR de Sant Cugat amb el meu preparador físic i el psicòleg. Penso que em va molt bé. Aquest any vull jugar 13 o 14 proves més de l'Alps. En jugaré unes 15 o 16 de les 21 que hi ha. Si quedo dels cinc primers tindria targeta del Challenge, saltaria la PQ1 i aniria a la PQ2 directament. Aquest és l'objectiu.»

El debut a Àustria, aquell dia per oblidar

Alts i baixos. Ahir va tocar el primer gran mal moment de la temporada i, de la manera que li va anar, tindrà moltes dificultats per passar el tall. En el debut en el Lyoness Open, el golfista de Fontanilles va tenir una arrencada molt dolenta i va acumular un +6, ara mateix una càrrega insuperable. El dominador del torneig després de divuit forats és el francès Tony Raillard, que va cobrir el primer recorregut amb un -9. Bech va tenir grans dificultats en els par 4. De fet, dels vuit forats negociats amb un par 4, en cinc va estar per sobre del par: un va ser un bogey, tres doble bogeys i un +3.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.