Més esport

Conclosa la primera fase del Circuit Bancaixa

Els equips eliminats són els representatius d'Alcàsser, Sagunt, Sueca i València

La segona ronda començarà divendres que ve en Genovés

El Circuit Bancaixa ha completat la disputa de la primera fase, una vegada que ha conclòs la partida programada per al matí de diumenge 16 de gener a Dénia. Han jugat l'equip de Sueca (Santi II, Melchor i Solaz) contra el representatiu de Calp (Carlos i Sarasol II) i s'han imposat els primers per 60-40.

En aquesta primera fase, els quatre últims equips de la classificació han sigut eliminats. Es tracta d'Alcàsser (Pedro, Jesús i Herrera), Sagunt (Colau, Raúl i Héctor), València (Víctor, Salva i Canari) i Sueca (Adrián I, Melchor i Solaz).

Els sis conjunts restants jugaran la segona fase que començarà divendres que ve en el trinquet de Genovés i es desenvoluparà sota el mateix sistema que la ronda ja acabada, açò és, lliga de tots contra tots. No obstant això, el nombre total de partides es redueix a quinze ja que ara són només sis equips els que continuen en competició.

Una vegada completada la segona fase els dos pitjors conjunts segons la classificació seran eliminats i els quatre restants es classificaran per a les semifinals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.