Més esport

Morella celebrarà la seua segona cursa de muntanya

La prova es disputarà el diumenge 17 i tindrà un recorregut per sendes de 23 quilòmetres

Morella acollirà, per segon any consecutiu, una cursa de muntanya d'alta competició. Es tracta d'una prova dins del circuit de la Lliga de Curses de Muntanya Castelló-Nord. El recorregut serà de 23 quilòmetres i els participants hauran de superar un desnivell d'uns 950 metres.

La cursa es disputarà el proper diumenge 17 de juliol i els participants prendran l'eixida a les 8 del matí des del Passeig de l'Albereda. Una vegada iniciada, els corredors es desplaçaran fins a Xiva i finalitzaran, en cinc hores com a màxim, el recorregut en el mateix passeig de l'eixida.

Cal recordar que este tipus de carreres sol reunir a un gran nombre de participants, superant-se els 200 corredors l'any passat. Per a això, cal coordinar tota la infraestructura necessària i el regidor d'esports, Amadeu Bords, ha volgut agrair “la predisposició de les associacions esportives de la localitat i d'altres persones, que faran possible que puga realitzar-se de nou, esta prova a Morella”.

D'aquesta manera, Morella forma part del calendari de les carreres, junt amb Atzaneta del Maestrat, el Vall d'Alba, Benassal, Serra Engarceràn, Vistabella, Catí i Vilafranca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.