TRIATLÓ

CAMPIONAT DE CATALUNYA

Nan Oliveras, títol cadet a Mataró

El triatleta cadet del CN Olot va obtenir el títol de campió de Catalunya en el Ciutat de Mataró, prova que es va disputar diumenge passat. La cita va disputar-se en la modalitat de sprint amb uns segments de 750 metres de natació, 20 km en bicicleta i 5 km corrent. A la cita de Mataró, hi van participar 458 triatletes, molts dels quals eren d'altres categories. La segona posició en la categoria cadet masculina va ser per a Genís Grau, del CN Castellfollit. Dos més van ser els triatletes en formació de clubs de la demarcació, que van competir a Mataró. La més ben classificada va ser Meritxell Figueres, del Triatló Girona Costa Brava, segona de la seva categoria i Marc Hurtado del Girona Costa Brava, tercer sub-23,