Més esport

Comença el Circuit Bancaixa de pilota valenciana

El trinquet de Sueca acull la primera partida de la Lliga Professional, que arriba a les 21 edicions

S'enfrontaran els equips d'Álvaro i Soro III

La XXI Lliga Professional d'escala i corda – Circuit Bancaixa 2011 – 2012 arranca en el trinquet de Sueca amb la primera partida, que enfrontarà les formacions de Dénia (Álvaro, Salva i Herrera) i Sagunt (Soro III, Jesús i Carlos II). El campionat per equips més important de la temporada es perllongarà fins a març de 2012, quan es decidirà al campió, títol que ostenten actualment Miguel i Dani (Pedreguer – Masymas), que el defensaran junts.

El canvi més important en el Circuit Bancaixa d'enguany és el nou sistema de competició per rondes. El campionat es divideix en una primera fase i la fase final. En la primera fase, la que arranca ara, se celebraran quatre rondes de set partides cadascuna (quarts de final, semifinals i final de ronda). Cada victòria en esta fase comportarà punts per als equips. Les quatre formacions amb millor puntuació accediran a la fase final, que constarà de les semifinals i la final absoluta.

Amb aquest nou mètode de competició, es redueix el nombre de partides, però es multiplica la transcendència de cadascuna d'elles.

Els millors, en el cartell

Com és habitual, el Circuit Bancaixa compta amb els millors professionals de l'escala i corda actual. Començant pels escaleters finalistes de l'últim Individual, Álvaro, i Soro III. Tampoc faltarà el vigent campió, Miguel de Petrer, el pilotari més regular de la passada temporada, i el seu company l'any passat, Dani.

A més d'ells, s'anuncien alguns dels jugadors amb més títols, cas de Sarasol II i Tino, amb quatre, Tato i Salva, amb tres cadascun, i Núñez, amb dos, que l'any passat va quedar subcampió al costat del propi Tato i Santi. Quant als pilotaris debutants, s'estrenen en el campionat com titulars Tomàs II de Xalò i Carlos II de Genovés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.