Més esport

El circuit Bancaixa afronta la primera final

Miguel i Dani s'enfronten a Adrián I, Félix i Tomás II en el trinquet de Guadassuar

La primera ronda del XXI Circuit Bancaixa conclou en el trinquet de Guadassuar amb la disputa de la final. A partir de les 18.30 hores del dimecres 30 de novembre i després d'una prèvia de juvenils, l'equip Pedreguer-masymas de Miguel i Dani s'enfronta al representatiu de Sueca amb Adrián I, Félix i Tomás II.

La presència d'ambdues formacions en la final és totalment merescuda ja que les dues han oferit un gran nivell en les eliminatòries anteriors. Miguel i Dani vénen de superar en quarts de final a León, Sarasol II i Nacho (Alcàsser), mentre que en semifinals han eliminat a Soro III, Jesús i Carlos II (Sagunt). Per la seua banda, el trio de Sueca ha eliminat als equips de Benidorm (Cervera, Tato i Santi) i València (Fageca, Javi i Tino).

L'equip guanyador podria concloure esta primera ronda amb un total de deu punts en el seu caseller. Per a això haurà de deixar al derrotat per davall del joc 50. En cas contrari haurà repartiment de punts, tres per al guanyador i un per al derrotat. Cap assenyalar que en la final de cada ronda es posaran quatre punts en joc, pels tres punts de la resta de partides.

Una vegada conclosa la final de Guadassuar el campionat descansarà fins al pròxim mes de gener. Serà aleshores quan comence la segona ronda, que serà similar a la primera en el seu sistema de competició. Per tant, en primer lloc es jugaran quatre eliminatòries de quarts de final, després es completaran les semifinals, per a concloure després amb la final de ronda.

Una vegada s'hagen disputat les quatre rondes, els quatre equips amb millor puntuació acumulada seran els quals es classifiquen per a les semifinals absolutes. I al març, com és habitual, es decidirà el títol en la final absoluta que serà al millor de tres partides.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.