Més esport

Serinyà tanca la Copa Gironina

Ciclisme. La prova del Pla de l'Estany va ser l'última d'un calendari en què Oriol Colomé va dominar l'elit

Bescanó, Salt, l'Estartit, Llagostera, Sant Martí Vell, Castell d'Aro, Amer, la Bisbal i Serinyà. La Copa Gironina de BTT del 2011 va arribar ahir al seu punt final, amb la novena prova, si bé cadascun dels participants només puntuaven amb els seus 7 millors resultats amb vista a la classificació general. Oriol Colomé (Bicis Esteve) en categoria elit, Joan Canaleta (Bike Area Llagostera) en sub-23, Jordi Quintana (Medina) en júnior, Albert Oller (Radical Bikes) en màster 30, Pere Sánchez (Porqueres) en màster 40, Ricard Argenter (Ganduls de Viladrau) en màster 50, Robert Baserva (Figueres) en màster 60, Xavier Ariza (la Torreta Bike) en cadet i Josep Cobos (Bicis Esteve) en esplais; i Rosa Maria Riera (Cosmopolitan) en elit femenina es van imposar en les seves respectives categories. A Serinyà, en un dels millors circuits i tot i el fang que hi havia, Colomé va tornar a guanyar després que Miquel Campasol (Tràfach) abandonés per una caiguda. Josep Duran (Medina Llagostera) i Magda Duran van guanyar en júnior i categoria femenina elit.