GIMNÀSTICA ARTÍSTICA FEMENINA

En l'escalfor de la llar

Clàudia Vilà (Salt GC) debutarà com a absoluta amb Espanya avui en el Vila de Salt contra Romania

Del combinat romanès destaca la medalla de bronze en els Jocs de Pequín, Gabriela Dragoi

No hi ha millor escenari per debutar amb l'equip que et pot facilitar l'accés als Jocs Olímpics que el recinte on et prepares i fer-ho davant de la teva gent. Això és el que li passarà avui a la tarda a Clàudia Vilà, la gimnasta de Sant Martí Vell, que saltava per un peu quan el mes de març debutava en un encontre internacional de promoció que es va fer a Venècia amb Espanya, un triangular en què hi va participar també Itàlia i Estats Units. Avui a la tarda (18.30 h), al flamant pavelló de gimnàstica de Salt, Clàudia Vilà farà el seu gran debut, el principi d'un camí que vol que tingui el moment culminant a Londres l'any 2012.

La selecció espanyola tindrà tres catalanes; la consolidada Mélodie Pulgarín, l'osonenca Anna Serra i la debutant del Salt Gimnàstic Club. Completen el combinat estatal Ana Maria Izurieta, Naomí Ruiz i Mercedes Alcaide. El combinat de Romania estarà format per Gabriela Dragoi, Diana Chelaru, Ana Porgas, Amelia Racea, Raluca Haidu i Diana Trenca. Dragoi és l'única de les gimnastes romaneses que van guanyar la medalla de bronze en els Jocs Olímpics de Pequín, que encara es mantenen a l'equip.

La competició d'avui començarà a 2/4 de 7 de la tarda, moment en què les gimnastes d'Espanya seran al poltre i les romaneses, a les paral·leles. Entre les 18.55 h i les 19.20 h, Espanya farà paral·leles i Romania, la barra fixa. Entre les 19.20h i les 19.45 h, el combinat estatal serà a la barra fixa i Romania, al terra. En l'última rotació, Romania serà al poltre i Espanya, al terra. Això està previst entre les 19.45 h i les 20.10h. L'encontre servirà al combinat estatal per preparar els Jocs del Mediterrani. La competició es farà per sistema all round, generant-se una classificació per equips i una d'individual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.