Més esport

Un nord català guanya l'Olympus Marathon

Michel Rabat, de Vinçà, ha dominat la prova de trail grega per segona vegada

El nord català Michel Rabat a guanyat, aquest diumenge, l'Olympus Marathon 2012.

Aquesta prova, una de les més prestigioses de les curses de trail és organitzada des de fa 8 anys en el Mont Olimpi, la muntanya sagrada dels déus grecs. El recorregut utilitza el camí que els antics grecs feien servir per anar a honorar Zeus. La prova té lloc cada darrer diumenge de juny. La sortida es fa a l'aixecament del sol al nivell del mar i acaba, 44 km més tard a 2780 m d'altitud.

Michel Rabat, de l'equip Salomon, havia arribat tres dies abans per reconèixer el recorregut i adaptar-se a les temperatures molt calentes, d'uns 36 graus.

Fill de Vinçà, al Conflent, Michel Rabat, va guanyar la cursa per segona vegada com l'any passat a davant del grec Dimitrios Theodorakakos. L'any 2010, per la seva primera participació, Michel Rabat havia arribat segon. Un petit grup de seguidors nord catalans, entre els quals la seva germana, s'havia desplaçat a Grècia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.