Més esport

En marxa la final de l'individual Bancaixa de pilota valenciana

Waldo i Coeter II han triat el material durant la presentació

El trinquet de La Llosa de Ranes decideix el títol el diumenge

El Centre Cultural Bancaixa ha acollit el tradicional acte de presentació i elecció de material de cara a la final del XXVI Campionat Individual Bancaixa de raspall – Trofeu President de la Generalitat 2012, que enfrontarà diumenge que ve a Waldo contra Coeter II a La Llosa de Ranes.

El representant de la Fundació Bancaixa, José María Cataluña, ha destacat també que el xoc es televise en directe, cosa que,”al costat de la repercussió en la resta de mitjans, fa que els patrocinadors estiguem contents. Però nosaltres no tenim ànsia de protagonisme, solament volem ajudar a que hi haja molts trinquets oberts i que es juguen bones partides”, ha dit.

El vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Salvador Oliver, ha avançat que “serà una partida espectacular”, i ha dit que s'enfronten “el millor mitger”, Coeter II, contra “el que per a alguns és el millor de la història, i ahí estan les seues dades. Són els dos millors del moment”.

Fredi, per la seua banda, ha coincidit amb Oliver en que són els dos pilotaris en millor forma, però també ha ressaltat el bon paper dels joves en la resta de l'Individual, mèrit que ha atribuït al “bon treball de la Federació amb el planter”.

En el torn de preguntes, els pilotaris s'han mostrat distesos i respectuosos amb el contrari. Coeter II ha considerat que La Llosa li pot vindre millor que altres pistes. El mitger de Simat de la Valldigna ha calibrat les seues opcions amb sinceritat.

Waldo, per la seua banda, ha confessat que s'ha assabentat en la mateixa presentació de que, si guanya, es quedaria el seu tercer trofeu de l'Individual en propietat, cosa que no ha assolit ningú abans. El d'Oliva ha assegurat que assumeix el seu paper de favorit en la partida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.