Més esport

Genovés i Vila-real obrin la tercera ronda de la copa Diputació de pilota

El campionat afronta una apassionant recta final en la qual el marge d'error dels equips es redueix al mínim

Fageca i Santi II s'enfrontaran al trinquet blau mentre Puchol II es queda fora per lesió

Els trinquets de Genovés i Vila-real obrin la tercera ronda de la VI Copa Diputació de València. El campionat avança i afronta una apassionant recta final en la qual el marge d'error dels huit equips implicats es redueix al mínim. Queden dues rondes per disputar-se abans de les semifinals absolutes i els conjunts de la part baixa de la classificació han de reaccionar.

Dos d'estos equips obrin la ronda a les 19 hores al trinquet de Genovés. Es tracta de les formacions de Pedreguer (Fageca, Pere i Héctor) i Alzira (Santi II, Jesús i Herrera), penúltim i últim respectivament. Un dels dos trios quedarà molt despenjat, mentre que l'altre conservarà intactes les seues opcions de ficar-se entre els quatre primers. En Alzira torna a jugar Jesús, de baixa des del passat dia 3, quan va rebre una pilotada en la cella esquerra en la partida inaugural de la Copa.

La cita de Vila-real es reserva per a les 23 hores, i enfrontarà a Genovés (Rodrigo i Dani) contra Vinalesa (Cervera, Raúl i Carlos). Els dos equips juguen amb escaleters reserves.

En el cas de la parella, León encara està convalescent d'un trencament muscular en el gluti, mentre que a Vinalesa és baixa Puchol II per un estrip en un cartílag del muscle dret que el mantindrà allunyat dels trinquets quatre mesos.

El trinquet Pelayo acollirà dissabte la tercera partida de la ronda. Serà llavors el torn per als líders, Soro III i Santi (Massamagrell), que tindran en la contra a Colau, Javi i Colau II (València). Soro, vigent campió de l'Individual i del Circuit Bancaixa, aspira a assentar-se definitivament com equip semifinalista enfront d'un trio de València que, amb cinc punts i en quarta posició, corre el perill de ser avançat per altres dues formacions amb idèntica puntuació.

Els quarts de final de la tercera ronda es tancaran diumenge al trinquet de Sagunt, on l'equip local, format per Álvaro, Nacho i Monrabal, s'enfrontarà al de Murla (Pablo, Félix i Tomàs II). Es tracta del mateix cartell que va tancar la ronda anterior, dissabte passat en Pelayo. Llavors es va imposar el trio de Murla.

Però diumenge el xoc es disputa a un trinquet en territori d'Álvaro, que es va criar esportivament entre les seues parets.

Els vencedors d'estes quatre partides es veuran les cares en les semifinals de ronda, el dimecres, a Guadassuar, i el dijous, a Bellreguard. Aquestes dues cites seran les portes d'accés a la final de ronda, el dissabte 8 de juny a Pedreguer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.