Més esport

El Trofeu Mancomunitat de la Ribera reunirà els millors pilotaris valencians

La competició visitarà els trinquets de Guadassuar i Alzira, on arrancarà dilluns que ve

La seu de la Mancomunitat ha acollit la presentació oficial

El XI Trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta d'escala i corda s'ha presentar a la seu de l'entitat comarcal. La competició, que visitarà els trinquets de Guadassuar i Alzira, on arrancarà el pròxim dia 4, comptarà amb els millors professionals de l'escala i corda actual.

El Trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta arrancarà amb una primera semifinal el dilluns 4 de novembre a Alzira. S'enfrontaran el campió individual, Soro III, acompanyat per Javi, a Álvaro, Santi i Carlos. La segona semifinal se celebrarà el 6 de novembre a Guadassuar, i el cartell acara Genovés II i Dani contra Fageca, Félñix i Tomàs.

Els vencedors de les dues eliminatòries barallaran pel títol l'11 de novembre, de nou, al trinquet d'Alzira.

Tant Álvaro com Fageca, han qualificat com “un honor” la seua presència en el cartell. “És un torneig perfecte per a deixar arrere l'Individual i començar a preparar-se per al Circuit Bancaixa”, ha assenyalat Álvaro, que s'ha mostrat recuperat després de la derrota contra Soro III en la final de l'Individual: “sempre és dur perdre quan portes quatre mesos preparant una partida, però cal seguir lluitant. Crec que, amb la meua carrera, i als 39 anys, no seria just amb mi mateix sentir-me decebut”, ha comentat el llegendari pilotari.

Fageca, per la seua banda, ha agraït la seua inclusió en el cartell, i ha dit que es va sentir “molt content” quan li van comunicar que jugaria: “un trofeu com el de la Mancomunitat sempre és un al·licient. Veure'm enfrontat al Genovés II, a Soro III o a Álvaro ja és un premi per a mi. Vaig passar una temporada lesionat i un any molt dolent, però ara estic en bona forma i molt motivat”, ha comentat l'escaleter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia