Més esport

Emocionant final del circuit Bancaixa a Sueca

Víctor, Dani i Colau II s'enfronten demà a Rodrigo, Raúl i Héctor amb l'última plaça per a les semifinals absolutes per decidir.

La Lliga Professional encara la recta final

El trinquet Eusebio de Sueca acull demà a les 11.30 hores l'emocionant final de la quarta ronda del Circuit Bancaixa 2013-2014. En cartell estan les formacions de València (Víctor, Dani i Colau II) i Benidorm (Rodrigo, Raúl i Héctor). El duel decidirà l'última vacant per a les semifinals absolutes de la Lliga Professional, on estaran amb total seguretat León, Santi i Tomàs II (Sueca), Fageca, Javi i Monrabal (Alcàsser) i el mateix equip de Rodrigo.

Qui més es juga en la partida és Víctor, actualment quint en la classificació general, però amb opcions d'abastir les quatre primeres places gràcies als quatre punts que es posen en joc demà. Per a aconseguir-ho, haurà de guanyar a Rodrigo. La conseqüència directa d'un hipotètic triomf de València seria l'eliminació dels vigents campions, Soro III i Jesús (Massamagrell).

L'última partida de la fase de rondes serà, per tant, un xoc d'alta tensió en el qual destaca el bon moment dels dos contendents. Víctor, Dani i Colau II van superar els quarts de final en vèncer a Álvaro, Salva i Nacho a Vila-real per un ajustat 60-55. Ja en semifinals, van xocar amb León, Santi i Tomàs II (Sueca), líders destacats en la taula, i els van superar per 60-35.

Rodrigo, Raúl i Héctor han portat una trajectòria no menys exitosa en aquesta ronda. En quarts van vèncer a Genovés II, Pere i Carlos (Pedreguer-Masymas). El 60-50 va suposar l'eliminació de Jose Cabanes. En semifinals, els seus rivals van ser Fageca, Javi i Monrabal (Alcàsser), campions de la tercera ronda, als quals van superar per 60-40.

Trinquet neutral

La cita d'aquest diumenge es disputa a un recinte habitual per als sis contendents, pel que es podria considerar una pista neutral. El trinquet Eusebio agrada a tots els pilotaris per la seua bona visibilitat, i per la noblesa de les seues parets i el seu pis.

Per tant, queda per decidir quines facultats s'imposaran en la capital de la Ribera Baixa, si la força i la potència de braç de Rodrigo, Raúl i Héctor, un equip jove, o l'experiència i la veterania de Víctor i Dani, número u dels mitgers, al que se suma la joventut i explosivitat de Colau II.

Una vegada finalitzada la partida, i amb els quatre aspirants al títol determinats, el dilluns es durà a terme el sorteig de seus de les semifinals absolutes, eliminatòries que es resoldran al millor de tres partides.

Els encreuaments es decidiran en funció dels mèrits dels equips, és a dir, el primer s'enfrontarà al quart, i el segon al tercer. La primera partida d'esta nova fase es disputarà el dissabte 22 de febrer a Pedreguer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia