Arranca el XXIV campionat individual Bancaixa d'escala i corda

Álvaro defensarà un títol que duu guanyant de manera ininterrompuda des de 2001. Colau i Puchol II disputaran la primera partida a La Pobla de Vallbona

Dilluns 7 de setembre arranca al trinquet de La Pobla de Vallbona, el XIV Campionat Individual Bancaixa d'escala i corda Trofeu President de la Generalitat, el torneig mà a mà que determina el número u de la modalitat d'escala i corda.

En la present edició, Álvaro defensarà una corona que està en el seu poder des de l'any 2001. Des de llavors, el de Faura no ha perdut cap partida d'este campionat i ha derrotat a tots els rivals que se li han posat per davant, cas de Núñez, Sarasol, Ribera, Miguel i Genovés II, a qui ha guanyat quatre finals.

La primera partida de la competició enfrontarà el dilluns dia 7 a La Pobla de Vallbona, a Colau contra el jove Puchol II. El xoc obrirà la fase d'eliminatòries, en la qual participaran, a més d'ells dos, Fran, Primi, Fageca, León, Soro III i Miguel. Les partides se celebraran a La Pobla, Benidorm, Massamagrell, Sueca i Benissa.

Els dos jugadors procedents de la fase prèvia seran els que guanyen en els xocs de León contra el pilotari procedent de les eliminatòries anteriors, i el vencedor del duel entre Soro III i Miguel.

Els que isquen vencedors d'estes dos eliminatòries, al costat d'Álvaro i Genovés II, s'enfrontaran tots contra tots en la lligueta, que passarà pel trinquet blau de Genovés, Pelayo, Bellreguard, Guadassuar i Llíria. El cartell de les partides es decidirà per sorteig. Els dos millors classificats després de la disputa de les sis jornades accediran a la final del 18 d'octubre a Sagunt.

El sistema de lligueta és totalment nou en este campionat, en el que tradicionalment s'ha optat per eliminatòries directes. Gràcies a este sistema es podran veure més partides amb els jugadors que majors opcions tenen de guanyar el títol de campió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.