TRIATLÓ

CHALLENGE MARESME

La inscripció ja s'acosta als 2.000 participants

El 4 d'octubre, dia en què es disputarà la prova, l'N-II estarà tancada durant dotze hores

El triatló internacional de llarga distància Challenge Costa de Barcelona-Maresme, la prova més dura que s'ha fet mai a Catalunya, ja s'acosta als 2.000 inscrits, segons va avançar l'organització. Alguns dels millors professionals del món ja han confirmat la seva assistència a Calella, com ara el català Marcel Zamora. El 40% dels participants seran estrangers. D'aquests, destaca una delegació de triatletes d'Israel formada per 21 esportistes.

La prova, que es farà el 4 d'octubre, serà un test duríssim, ja que els participants hauran de fer 3.800 m nedant, 180 quilòmetres en bicicleta i 42,125 quilòmetres a peu, tota una marató. L'organització ja ha advertit que tirar endavant aquest esdeveniment –que vol posar Calella i el Maresme al mapa de grans triatlons del món– és força complexa i obligarà a tallar vides de comunicació, com ara l'N-II entre el Masnou i Calella, per la qual no es podrà circular durant dotze hores. De fet, mai de la vida s'ha tallat aquesta via durant tant de temps. L'alternativa serà la C-32. En els accessos del Maresme es lliurarà als usuaris un tiquet que els facilitarà el pas a l'autopista sense necessitat de pagar peatge mentre estigui tallada l'N-II.

La mobilitat interna dels municipis per on passa la prova també es veurà afectada. La cursa de ciclisme va de Calella al Masnou i passa per Mataró. La cursa a peu també arriba fins a Mataró després de passar pel passeig marítim de Santa Susanna.

S'espera que el guanyador inverteixi poc més de vuit hores, però la meta es tancarà a les dotze de la nit.

Challenge és una marca alemanya que competeix en els triatlons de llarga distància amb l'altra gran marca registrada, Ironman.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.