GOLF

El Reale Open Catalunya es farà al Golf Girona

Hi participaran 100 professionals del 15 al 17 d'octubre i amb 100.000 euros en premis

El Golf Girona serà l'escenari del Reale Open Catalunya de golf, una competició per a professionals organitzada per la federació catalana i amb suport de les institucions gironines. Les dates escollides són del 15 al 17 d'octubre i serè el primer gran esdeveniment competitiu que es farà al Golf Girona.

La inscripció per al torneig ja és oberta i s'espera que hi participin prop d'un centenar de golfistes professionals, entre els quals hi haurà, probablement, els dos millors gironins en actiu, el local Jordi Garcia Pinto i el de Fontanilles Pol Bech. No seria gens estrany que figurés finalment entre els inscrits l'amateur Sergi Nogué, una de les promeses del golf de la demarcació. D'amateurs com ell n'hi podran haver sis, convidats per l'organització. Es preveu que el nivell del torneig sigui força alt, atesa la suma destinada a premis, que serà d'uns 100.000 euros, una quantitat que pot garantir un cartell atractiu.

L'estricta competició es farà en tres dies, amb el tall després de la segona jornada. La setmana del 12 al 18 d'octubre, el Golf Girona tindrà una allau de professionals jugant en els seus forats. El 12 i el 13 estaran oberts als entrenaments i les pràctiques per als professionals, mentre que el dia 14 estarà destinat al pro-am. La competició estricta es farà en tres dies, el 15, el 16 i el 17.

Amb suport institucional.

L'organització anirà a càrrec de la Federació Catalana de Golf i el principal patrocinador serà Reale Assegurances. Tant la Diputació com l'Ajuntament de Girona hi donaran suport. El Golf Girona ha buscat també tot una colla d'empreses gironines que li oferiran el suport en forma de patrocini.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.