WATERPOLO

Tret de sortida en la copa Catalunya

La copa Catalunya masculina arrenca aquest vespre amb l'Atlètic Barceloneta com a gran favorit –ha estat el guanyador de les tres edicions disputades– i un interessant duel entre el CN Terrassa i el CN Barcelona a quarts de final (3/4 de 9). El guanyador d'aquest partit s'enfrontarà divendres amb el CN Mataró (2/4 de 7), que serà l'organitzador del torneig a partir de les semifinals. Els altres partits de quarts de final i per la mateixa part del quadre són el Sant Andreu-Atlètic Barceloneta i el CE Mediterrani-CN Sabadell. Els dos partits també és juguen a 3/4 de 9. La final es disputa dissabte a la 1 del migdia i serà emesa pel 33.

Semifinalistes femenines.

En els quarts de final de la copa femenina no hi va haver sorpreses. El CE Mediterrani, defensor del títol, va superar amb contundència el Vallirana (20-2) i dijous jugarà contra l'equip amfitrió, el CN Mataró, en semifinals. El CN Sabadell, també va derrotar clarament el Sant Feliu (15-3), i jugarà contra el guanyador del partit entre el Montjuïc i el Sant Andreu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.