El club de natació d'Oliva organitza la segona Marató

El dissabte dia 3 d'octubre el Club Natació Oliva organitza la II Marató de Natació. L'escalfament començarà a les 16.30 i les proves tindran lloc mitja hora més tard.

Es traca d'una prova no oficial, amb caràcter recreatiu i que enguany compta amb una novetat respecte a l'anterior edició. La temporada passada va ser una prova totalment interna, on només varen nedar els membres del club i en l'edició d'enguany s'ha convidat un equip del Club Triatló Oliva, un altre de nedadors i nedadores que son usuaris del bany lliure a la Piscina Climatitzada Municipal, i un darrer equip dels nivells perfeccionament i manteniment dels cursets que es fan també a la Piscina Climatitzada Municipal.

La prova consisteix en nadar per equips i amb relleus durant una hora ininterrompudament amb l'objectiu de fer el màxim nombre de metres. Cada equip ocuparà un dels carrers que té la piscina i estarà observat per un jutge que s'encarregarà de controlar que el relleu es realitza adequadament.

S'espera una gran participació de públic en aquesta jornada que ha oberta les portes a un bon ventall de col·lectius que practiquen natació a la localitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.