GOLF

OPEN DE CATALUNYA

El Golf Girona vol animar els aficionats a seguir el torneig afegint-hi activitats culturals

El Golf Girona, de Sant Julià de Ramis, ja ha anunciat el programa definitiu del Reale Open de Catalunya de golf, que es disputarà del 12 al 17 d'octubre. L'objectiu dels organitzadors és que els aficionats puguin gaudir del joc dels millors jugadors estatals professionals d'aquest esport i al mateix temps puguin participar en les activitats culturals que han preparat.

Els entrenaments oficials es faran el 12 i el 13 d'octubre. El 14 es farà el Pro-Am amb equips formats per un professional i tres amateurs. El campionat començarà el dijous 15 d'octubre. Els 45 primers classificats passaran el tall de divendres.

El dissabte, després del lliurament de premis i a partir de les sis de la tarda, actuarà al mateix camp de golf la cantant Monica Green. Durant tota la setmana, el pintor Josep Niegla pintarà un quadre, Marenostrum, en homenatge al centenari de la Costa Brava.

La Federació Catalana de Golf, un dels principals organitzadors de l'esdeveniment, farà demà una presentació oficial del torneig a Barcelona.

El golfista de Fontanilles Pol Bech pot convertir-se en el primer a guanyar tres vegades seguides l'obert, considerat el campionat de Catalunya professional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.