Oliva viu en primera persona la natació i signa amb el club un conveni

El regidor d'Esports, Waldo Vila, ha signat el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Oliva i el Club Natació d'aquesta localitat de la comarca de la Safor. A l'acte ha estat present el president del club, Alfredo Castelló Escrivá.

L'objecte del conveni ha estat establir un marc de col·laboració entre ambdues entitats. A través d'aquest conveni, l'Ajuntament d'Oliva fa una cessió de forma temporal i gratuïta al Club Natació d'una sèrie d'instal·lacions esportives de la localitat per tal de poder realitzar les corresponents activitats en uns horaris determinats.

El conveni es concreta amb la cessió al club de diversos carrers de la Piscina Coberta Municipal per a tots els equips i categories del club.

A través de la signatura del present conveni, el Club Natació Oliva es compromet a organitzar el Campionat de Natació dels XXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana durant el mes de maig de 2010, un campionat obert de natació a realitzar durant la Setmana Esportiva de 2010 i una jornada recreativa de natació de portes obertes per als escolars d'Oliva a celebrar durant el present curs escolar.

El conveni signat té una durada d'un any des de l'1 de setembre de 2009 i fins el 31 de juliol de 2010.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.