Ja estan configurats els deu conjunts que participaran en el circuit Bancaixa

La competició per equips més rellevant de l'àmbit professional començarà el pròxim dia 23 a Genovés i el calendari definitiu es donarà a conèixer en breu

Ja estan configurades les deu formacions que participaran en la pròxima edició del Circuit Bancaixa, la competició per equips més rellevant en l'àmbit professional de la modalitat d'escala i corda.

En el present exercici participaran els professionals més reconeguts de la modalitat i també s'ha obert la porta a alguna de les joves promeses amb major projecció, cas de Colau II.

La jornada de debut tindrà lloc divendres que ve dia 23 de novembre en el trinquet del Genovés mentre que el títol es decidirà en el mes de març. El calendari definitiu de competició es donarà a conèixer en breu.

Com és norma en este campionat, cadascun dels equips representarà a un municipi diferent.

BENIDORM: Genovés II, Salva y Nacho. L'ELIANA: Álvaro, Canari y Héctor. MASSAMAGRELL: Soro III, Solaz y Héctor II. VALENCIA: Miguel, Grau y Pedrito. SAGUNT: León, Dani y Colau II. CALP: Víctor, Sarasol II y Raúl II. PEDREGUER: Colau, Tato y Tino. ALCÀSSER: Pedro, Javi y Oñate. SUECA: Adrián I, Jesús y Herrera. VILA-REAL: Núñez, Félix y Santi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.