L'agost mou trofeus importants de pilota

Vila-real i Sueca esdevenen en clàssics de la temporada per la qualitat dels seus cartells

L'arribada d'agost, el mes de vacacions per excel·lència, sol implicar la paralització de la majoria d'activitats en tots els àmbits. No obstant això, els seguidors de la millor pilota professional estan d'enhorabona ja que podran gaudir de fins a dues cites especialment destacades.

Seguint un estricte ordre cronològic, el primer esdeveniment esportiu ‘especial' correspondrà al Trofeu Caixa Rural de Vila-real, que complix set anys de vida.

Com és costum en aquest trofeu el mateix es desenvoluparà en tres jornades distintes corresponents a les dues semifinals i la final. El torneig conclourà el divendres 7 d'agost amb la disputa de la final.

Una vegada completat el Caixa Rural de Vila-real les figures es traslladaran fins al trinquet de Sueca, seu del Trofeu Carrocerías Hermanos Viel. En aquest cas es tracta d'una competició de format més ampli en la qual participaran sis equips, tots ells trios. La composició dels mateixos encara no ha transcendit però és segura la presència dels millors pilotaris de l'actualitat.

El sistema de competició imitarà a l'utilitzat en el passat Trofeu Superdeporte; en primer lloc es completarà una fase prèvia composta per tres eliminatòries distintes. Posteriorment, els guanyadors d'aquestes partides i el millor dels derrotats jugaran les semifinals, per a concloure després amb la final. La primera partida es jugarà el divendres 10 d'agost i la final es portarà a terme el divendres 4 de setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.