Futbol català

Marea blanc-i-vermella

L'afició. Uns 1.800 gironins hi haurà a Vila-real, entre els 28 autocars que surten al matí de Montilivi i els cotxes particulars. L'expedició organitzada té previst arribar al migdia a Castelló

La graderia de la zona visitant d'El Madrigal, la gàbia, no s'omplirà del tot, però faltarà ben poc. La marea d'aficionats del Girona que seran aquest vespre a Vila-real serà la més multitudinària, perquè segons va informar el club són unes 1.800 les persones que van aprofitar la ganga i, per 10 euros, s'han engrescat a anar a animar l'equip de Rubi en un partit transcendental. El club ha organitzat el viatge amb 28 autocars, però també hi ha aficionats que han adquirit només l'entrada i arribaran a Vila-real en cotxes particulars.

Els aficionats que viatgen en els autobusos organitzats pel club estan citats a les set del matí a Montilivi. La sortida està programada per a dos quarts de vuit, amb la idea de parar a esmorzar a l'àrea de servei de l'Hospitalet de l'Infant i arribar a la una del migdia a Castelló de la Plana, a la platja del Grau. El passeig marítim quedarà envaït per la marea blanc-i-vermella, que té previst arribar a El Madrigal a dos quarts de set del vespre, una hora i mitja abans del començament del partit. La tornada cap a Girona serà després, a partir de dos quarts d'onze de la nit. L'expedició d'avui supera els 1.500 aficionats que van anar fins al Miniestadi del Barça el 12 de novembre del 2011. Avui, però, també hi haurà més aficionats del conjunt local, que vol omplir l'estadi.

EL RÈCORD

La xifra supera els 1.500 aficionats que van anar al Miniestadi, el novembre del 2011


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.