2a DIVISIÓ A. GIRONA

Arnal, persistent tot i que el Girona no hi compti

El davanter treballa «com un més» amb el Girona i manté l'esperança que els tècnics el vulguin

Arnal Llibert Conde
DAVANTER DEL GIRONA
«Pot passar que trobi un altre equip, que quedi sense fitxa o que me'n facin. El que pretenc és intentar quedar-me i ser un més de la plantilla»
«El més important ara és posar-me a to físicament»
«El mercat està molt parat, i el de davanters encara més»
«Mentre hi sigui, procuraré per la convivència i ajudaré els nous a adaptar-se»

El trio de gols a Porqueres ha deixat Arnal Llibert Conde com a pitxitxi de la pretemporada del Girona. Sap des d'abans de començar a suar que el club no hi compta tot i tenir un any més de contracte, però el davanter garrotxí no desisteix i ahir, com els seus companys, va començar l'estada a Navata. «Estic entrenant-me com un més, i ja es veurà què passa. Si tinc alguna possibilitat interessant de marxar, la valoraré, i si no ja veurem amb el club com ho solucionem», comenta. A diferència dels altres jugadors amb els quals no compta –Paco Esteban, Raúl Martín i Migue–, el Girona va deixar incorporar Arnal al treball de l'equip amb la condició que busqués una sortida. N'és conscient, però lluita al màxim i la seva il·lusió seria fer canviar d'opinió els tècnics: «Estic entrenant-me per això, per continuar sent un més de la plantilla.» I a part de córrer com ningú –«és un gran professional», va comentar el segon entrenador, Janko Jankovic–, un dels capitans del curs passat fa treball de cohesió: «Si continuo duent el braçal o ajudo la gent a adaptar-se, és perquè sempre ho he fet, i ho continuaré fent. És important que tothom que arribi al vestidor s'hi senti a gust.» Pendent del seu representant, l'exjugador del Sant Andreu veu que el mercat de fitxatges es mou poc, i encara menys pel que fa a jugadors ofensius: «De davanters, a part dels tres o quatre pels quals s'han pagat molts diners, no hi ha moviments. Els clubs estan esperant.» Ser pitxitxi de l'equip ara és anecdòtic, però els gols sempre donen força. «Els davanters hi som per fer gols. L'any passat potser no vaig tenir l'encert que hauria d'haver tingut, i ara afronto la temporada amb la mateixa il·lusió de quan vaig començar a jugar», sentencia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.