Futbol català

JOSEP RIGAU

EXDIRECTIU DEL GIRONA

“No es poden fer animalades”

Volem pujar o no?
És clar que hem de pujar! Seria molt bo per al club i per a la ciutat. Si d'una vegada per totes la ciutat de Girona s'implica en el futbol...
No ho han fet?
En aquest terreny, Girona sempre ha donat l'esquena al futbol, sempre hem estat els mateixos. A veure si en una categoria d'or s'hi implica al cent per cent.
Tem que hi hagi interessos perquè el Girona no pugi en l'àmbit estatal?
Potser es barregen temes polítics i el debat Espanya- Catalunya, però crec que la federació en aquest aspecte és imparcial.
Vostè ha estat pràcticament a totes les directives del Girona...
Ep, que sóc molt jove! [riu]. Vaig entrar a la directiva quan hi havia Joan Mis, i he fet gairebé de tot: secretari, vocal, vicepresident, i president d'una gestora... Es pot dir que he estat en tots els moments del club, dolents i bons. No tot és l'alegria d'ara. Hem estat a preferent, a primera catalana..., fins que vam aconseguir l'ascens a segona A. I també vaig estar vinculat al futbol de base.
Vostè, que ha estat directiu, entén l'enrenou de l'altre dia amb els abonaments?
Estic del tot en contra del que es va fer, el soci es mereix un respecte, i sobretot els antics, que han estat aguantant preferents i primeres catalanes, drets i tot. Ara hi ha els socis de l'alegria, però els que hem estat en els moments durs es pot dir que ens coneixem tots. El soci de sempre hauria de tenir un privilegi. Pots equivocar-te, però no fer animalades.
La ciutat està preparada per a un club de primera?
Crec que sí, però els gironins som molt còmodes i ens hi hauríem d'implicar molt. Els hotelers i restauradors haurien de fer bones promocions, i que no ens passi la mà per la cara Lloret. I al club, tinc clar que Girona té capacitat suficient per fer-ho. I pel que fa a l'equip, tinc clar que perquè continuï el projecte esportiu, aquest entrenador ha de continuar. És primordial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.