2a DIVISIÓ A. GIRONA

El Girona comença a suar a Navata pendent que més reforços s'afegeixin a Dani Tortolero

El cos tècnic és pacient, però confia que els fitxatges permetin al grup fer un salt de nivell

Janko Jankovic
SEGON ENTRENADOR
«Seria ideal tenir tots els jugadors perquè l'equip està una mica descompensat, però s'ha de tenir paciència. És clau no equivocar-nos»
«Estem contents, però esperem fer un salt de qualitat amb reforços contrastats que garanteixin competir i fer gols»

Dani Tortolero va arribar ahir a Navata, però ja no va ser a temps de participar en cap dels dos entrenaments que l'equip va fer en el primer dia d'estada a les instal·lacions de Torremirona. Amb el central, el Girona comença a corregir un dels dèficits, però encara n'ha de cobrir d'altres. El cos tècnic sosté el discurs de la paciència, però espera que a l'arribada de Tortolero se n'afegeixin unes quantes més.

A l'estada, els tècnics combinen el treball físic i el tàctic. En aquest sentit, no tenir la plantilla tancada els condiciona. «Si hem de fer un treball defensiu o ofensiu específic, falta gent», admet el segon entrenador, Janko Jankovic. Fan falta, com a mínim, dos jugadors per a la banda esquerra (un lateral i un extrem) i davanters. «Hem de tenir paciència i fer un esforç perquè ens asseguri gols, la clau del futbol», diu Jankovic, que espera que, un cop hagin arribat tots els fitxatges que esperen, l'equip faci «un salt de qualitat». «Seria bo per a tots», afegeix. De l'excés de jugadors al mig del camp, l'ajudant de Cristóbal assegura que tenen «temps de sobres» per decidir què fan. L'equip farà avui –i dijous– tres sessions: una de carrera contínua a primera hora, una de gimnàs al matí i una de camp a la tarda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.