Més esport

Girona surt al carrer per homenatjar “un equip de Primera”

La plantilla ha anat a l'estadi de Montilivi i des d'allà ha començat una rua per la ciutat que ha acabat a l'ajuntament

L'alcalde Carles Puigdemont remarca l'orgull i l'autoestima que l'equip ha injectat a gran part dels gironins

Quan passaven pocs minuts de dos quarts de dotze del migdia ha arribat l'avió que traslladava la plantilla del Girona, després de perdre ahir a Almeria i quedar-se sense l'oportunitat de pujar a Primera Divisió. Un a un han anat baixant tots els components de l'equip que entrena Joan Francesc Ferrer per rebre aquest diumenge un homenatge a la seva ciutat, on centenars d'aficionats han sortit al carrer per donar les gràcies a “un equip de Primera”.

Sortint de l'aeroport, la plantilla ha anat a l'estadi de Montilivi i des d'allà ha començat una rua per la ciutat que ha acabat a la plaça del Vi, a l'ajuntament, on l'alcalde Carles Puigdemont ha rebut l'expedició. Allà els esperaven uns 300 aficionats.

A la sala de plens, Puigdemont ha felicitat l'equip per haver fet història, ha lloat la “gran temporada” i ha agraït les satisfaccions que han donat a tota la ciutadania. L'alcalde ha volgut remarcar també l'orgull i l'autoestima que l'equip ha injectat a gran part de la societat gironina, sobretot als més petits, als quals han demostrat que “no hi ha somnis impossibles”.

El porter gallec i capità de l'equip Dani Mallo ha pres la paraula per lamentar no haver arrodonit la temporada amb l'ascens, però ha agraït el suport rebut per tota l'afició. I, després de la recepció oficial, els jugadors han sortit a la balconada de l'ajuntament.

Dimarts que ve també hi haurà una festa a Montilivi per celebrar la millor temporada de la història del club gironí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.