Barça

El Barça empata a 2 amb el Getafe i diu adéu a la Lliga

Els jugadors blaugrana fan un mal partit i es deixen igualar el marcador en el temps de descompte

Els gols els han marcat Messi, Alexis i dos de Latifa

El FC Barcelona ha empatat a 2 el partit de Lliga que s'ha disputat aquest dissabte a la tarda al Camp Nou contra el Getafe, amb gols de Messi (23'),  Alexis (67') i dos gols de Latifa (37' i 92'). Amb aquest resultat i a falta de dos jornades per acabar el campionat, el Barça ha tirat pràctiament pels aires les poques opcions que tenia per guanyar el títol de Lliga i deixa l'Atlético de Madrid i del Reial Madrid com els dos únics aspirants. Els d'Ancelotti juguen demà al Bernabéu contra el València i els de Siemone al Camp del Llevant.

L'entrador del Barça, Gerardo Tata Martino, ha prestat el mateix onze que diumenge passat va guanyar a Vila-real. Així doncs, ha jugat amb Pinto, a la porteria; Alves, Bartra, Mascherano i Adriano, a la defensa; Xavi, Busquets i Iniesta, al mig del camp; Alexis, Messi i Pedro, a la davantera.

El Barça ha fet un mal partit i en cap moment ha donat la sensació que encara tinguessin opcions de guanyar el campionat. Els jugadors no creien en la Lliga. I segurament això ja ve de lluny. Fins i tot d'abans dels fatídics vuits dies en que van perdre la Champions, la Copa del Rei i les opcions de revalidar el campionat de la regularitat. Tot i això, el Barça ha començat guanyant el matx amb una bona jugada col·lectiva. Alves ha centrat una pilota al punt de penal i Messi, que arribava des de darrera, ha engaltat un fort xut per inaugurar el marcador. L'alegria, però, ha durat poc. El Getafe ha empatat en una jugada d'estratègia a pilota parada. Falta que ha executat Sarabia per damunt de la tanca, que Lafita ha controlat amb el pit i ha enviat al fons de la xarxa amb un xut creuat. Amb aquest resultat ha acabat la primera part.

A la represa, els jugadors blaugrana han continuat amb la mateixa tònica. Sense fer pràcticament res s'han tornat a avançar en el marcador. Aquest cop ha estat Alexis, que ha aprofitat un mal rebuig de la defensa madrilenya a xut de Pedro per marcar el segon gol. Però quan tot semblava indicar que el partit acabaria amb una victòria blaugrana, ha arribat la sorpresa final. L'equip madrileny ha empat en el temps de descompte. Gavilan ha centrat una pilota a l'interior de l'àrea i Latifa ha rematada amb el cap davant la passivitat de la defensa del Barça. Xiulet final i adéu a la Lliga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia