Dan Carter enyora Cotlliure

En una entrevista publicada al diari L'Equipe, l'ex-estrella de la USAP diu que en aquest club s'hi va sentir com a casa

Quan el periodista de l'Equipe pregunta a Dan Carter que és el que més troba a faltar de França, la resposta és clara: «Cotlliure; hi vaig passar molts dies quan havia de descansar, menjant, assegut a una terrassa o passejant-me vora el mar. Nova Zelanda és un país jove. Hem de viatjar a França i Europa per veure monuments que tenen segles. La major part són més antics que el meu país. També m'he fet molts amics», diu el jugador.

Destaca la rapiditat amb la qual va ser adoptat pel club de Perpinyà. En la llarga entrevista que li dedica el diari esportiu, Dan Carter que ara és jugador del club de Canterbury, explica que és particularment agraït a la manera com se'l va tractar després de la lesió. «El club va ser fantàstic. Els seguidors i sobretot els jugadors, i els dirigents, es van cuidar molt de mi. Mai me vaig sentir sol» diu Dan Carter. El jugador també explica que es va sentir molt implicat el dia de la final, com si fes part de la casa, i creu avui encara que pot reivindicar «una petita part del títol».

Pel que fa el dia de la lesió, el jugador afirma que no era totalment recuperat d'unes molèsties al tendó, però que va prendre la decisió de jugar ell sol, i que el que va passar només va ser qüestió de mala sort.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.