Esports

futbol

eurocopa

Maradona i Pelé es reconcilien a París... i critiquen Messi

L'exfutbolista argentí afirma que Leo “és bona persona però no té personalitat”

Les dues llegendes del futbol s'abracen en un acte publicitari a la capital francesa previ a l'Eurocopa 2016

Després d'anys de crítiques creuades, el futbolista argentí Diego Armando Maradona i el brasiler Pelé s'han abraçat a París, en un acte publicitari previ a l'inici de l'Eurocopa 2016. En aquesta mateixa trobada, Maradona critica el davanter blaugrana Leo Messi, del qual afirma que “no té personalitat”.

Les dues llegendes del futbol han escenificat el final de dècades de polèmiques entre tots dos al final d'un partidet, 5 contra 5, organitzat per una marca de rellotges suïssos de luxe en un petit camp muntat al Palau Reial de París, a dues passes del Museu de Louvre. Al mateix temps, però, n'han obert una de nova amb Messi per culpa d'un micròfon obert que capta la conversa amistosa entre els dos jugadors.

Tot comença quan O Rei pregunta a El Pelusa si coneix el de Rosario. Maradona li respon que sí i s'afanya a remarcar que Messi “és bona persona però no té personalitat per ser un líder”.

Pelé es mostra d'acord amb l'argentí i afegeix que Leo no té la personalitat que tenien els grans jugadors de la seva època, cosa que Maradona corrobora.

Poc abans, en el mateix acte, Maradona ha lloat en públic el seu compatriota: “A Messi deixeu-lo jugar tranquil. Si ha de ser el millor de la història, ho serà”.

L'acte publicitari va comptar amb la presència d'altres grans estrelles ja retirades. Angelo Peruzzi, David Trezeguet, Marco Materazzi, Ciro Ferrara i Clarence Seedorf han format part de l'equip que va alinear Maradona, el qual als seus 55 anys fins i tot ha saltat uns minuts a la gespa. Río Ferdinad, Dida, Bebeto, Hernan Crespo i Fernando Hierro han lluït els colors d'equip de Pelé, que amb 75 anys i un estat de salut més delicat no ha trepitjat la gespa. El partit ha acabat amb empat: 8-8.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia