Teatre

BARCELONA (Barcelonès)

«Setmana Escena Criminal»

Un ‘crim' qualsevol

La Plataforma CRIM (Creadors Independents en Moviment) presenta a partir de dilluns vinent un festival d'arts escèniques a La Caldera. El col·lectiu va néixer ara fa tot just un any i aplega més de 50 artistes de les arts escèniques que treballen professionalment en la creació i el desenvolupament de pràctiques i pensament contemporanis, al voltant de la dansa i del cos com a mitjà d'expressió.

Cada dia es programent tres espectacles, a partir de les set de la tarda. Tots són d'entrada gratuïta. Dimarts hi ha presència de companyies internacionals i diumenge es concentra el programa de videodansa amb una desena de treballs.

Aquesta plataforma pretén fer visible el seu treball, farts de comprovar que no tenen el ressò mediàtic ni l'escalf de les institucions. Fa cosa de cinc anys, ja es va fer una acció similar arran d'un col·lectiu de nova escena.

Del 24 al 30 d'octubre. A la sala de La Caldera (Torrent d'en Vidalet, 43).
www.lacaldera.info
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a