Opinió

LA CRÒNICA

Malgrat tot hem guanyat

Sí, i aquesta és la gran notícia del 21-D. L’ independentisme ha guanyat i ha augmentat en vots. Més de 2.078.000 persones han votat per un país lliure i democràtic. Molts deien que si hi havia més d’un 80% de participació, l’independentisme baixaria. Doncs no. Amb el 82%, hem augmentat. Ara, ja mai més ningú no podrà dir allò de la majoria silenciosa. Aquesta ha votat, i no ha guanyat.

-Malgrat tenir JxCat el seu cap de cartell a l’exili i ERC tenir-lo a la presó, aquestes dues forces han augmentat en vots i en escons. Jugant amb inferioritat de condicions, ni així la banda del 155 ha pogut guanyar.

-Malgrat tenir totes les televisions estatals en contra, i no només en contra sinó, bàsicament, a favor de l’Arrimadas, i la televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio totalment fiscalitzades per no dir intervingudes, l’independentisme ha guanyat.

-Malgrat les actuacions vergonyants i totalment ridícules de les Juntes Electorals obligant a treure els llaços grocs, pancartes demanant democràcia o llibertat dels presos polítics, perquè diuen que inciten el vot independentista, en canvi callant i acceptant tot el que emetien les televisions estatals que feien propaganda descarada de l’unionisme, doncs, malgrat tot això, hem guanyat les eleccions.

-Malgrat que els partits unionistes s’han beneficiat de la repressió policial i judicial, ni així han aconseguit el vot majoritari de la ciutadania.

-Malgrat tenir candidats com J. Turull, J. Rull, R. Romeva, D. Bassa, C. Mundó... amb l’espasa de Dàmocles per sobre i havent de vigilar què deien no fos cas que no agradi al jutge Llanera i els torni a citar i enviar de nou a la presó, doncs, fins i tot així, hem guanyat les eleccions.

-Malgrat tenir l’autogovern suspès, els seus caps a la presó o a l’exili, la ciutadania reprimida i amb la por al cos, centenars d’alcaldes investigats, dotzenes d’investigats per “incitar a l’odi”, diuen, malgrat tot això, hem guanyat les eleccions.

-Malgrat dir-nos que l’economia va molt malament, que les empreses marxen de Catalunya, que el turisme ja no ve a Catalunya i que els productes catalans no es venen a Espanya, hem guanyat les eleccions.

-Malgrat que el govern del PP ens diu que si els independentistes guanyen i apliquem el programa, ells tornaran a aplicar el 155, doncs, fins i tot amb aquestes amenaces tan greus, hem guanyat les eleccions.

Ara només falta que els independentistes ens posem d’acord i comencem a aplicar la República que vàrem aconseguir l’1 d’octubre i que vàrem revalidar el 21-D.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia