Opinió

Full de ruta

‘Cheerleaders’ de Cayetana

Ciutadans, primera força en les eleccions del 21-D, se’n va a fer campanya a la UAB a rebuf d’una candidata del PP que lluita per treure almenys un escó a Catalunya

Cayetana Álvarez de Toledo se’n va anar a fer campanya electoral a la Universitat Autònoma de Barcelona perquè sabia que hi hauria protestes i necessita victimitzar-se si vol evitar que el PP no obtingui ni un sol diputat a Catalunya. La candidata hauria volgut que la declaressin persona non grata, tal com el claustre de l’Autònoma va fer el 1999 amb l’expresident del govern espanyol José María Aznar (el seu guia espiritual) per una brutal repressió policial durant una visita al campus. Ciutadans va visitar ahir a l’Autònoma, a veure què podia rascar, brandant feixos de llaços grocs amb la mà, com si fossin cheerleaders, cheerleaders d’Álvarez de Toledo. És clar que un dilluns de Setmana Santa no van trobar-hi gaire activitat i van passar sense pena ni glòria. Com s’ha de veure, Ciutadans, primera força en les eleccions del 21-D, havent d’anar a rebuf d’una candidata del PP que lluita per treure almenys un escó a Catalunya, el seu, dient les barbaritats més estridents revestides d’intel·lectualisme carpetovetònic marca FAES.

El partit d’Alberto Carlos Rivera aterra a Bellaterra per anunciar que ha denunciat les protestes contra Álvarez de Toledo a la fiscalia. Ciutadans, fent campanya pel PP (un PP que, per cert, s’envolta de gent que fa salutacions feixistes sense complexos en un campus universitari). Ciutadans i PP, PP i Ciutadans, en un nou episodi de criminalització del dret de manifestació. Per què no denuncien la salutació nazi? No patiu, és una interrogació retòrica.

Queda clar que Ciutadans viu un principi de declivi a Catalunya, no solament per la deserció dels principals dirigents taronja per anar a la seva Meca, el Congrés, que fa que el partit corri com una gallina sense cap, i perquè ha claudicat amb Manuel Valls a Barcelona, sinó també perquè s’agenolla als peus d’un dels partits més residuals al Principat, el PP, i es deixa arrabassar la torxa de l’anticatalanisme, la seva raó de ser fundacional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia