El lector escriu

La suposada millora de la carretera dels Àngels (GIV - 6703)

S’estava anunciant com una millora de la carretera, i el que en realitat ha esdevingut és un empitjorament en general de tota la carretera. Els responsables d’aquesta suposada millora demostren que són uns totals ignorants de les carreteres del nostre entorn, ja que són freqüentades per milers de ciclistes de tot Europa i també per equips professionals d’arreu del món, i la immensa majoria coincidim en l’opinió que el tipus d’asfaltatge que s’ha fet i s’està portant a terme a diferents indrets de les nostres comarques és un autèntic nyap. Per tant, només es pot entendre per l’estalvi de diners que això suposa, i de rebot, butxaques més plenes per a uns quants.

Aquest tipus d’asfaltatge sol deixar quantitat de grava a les voreres, amb el consegüent perill de patinades, i el terra és bastant irregular, amb trams de petites ondulacions, la qual cosa fa que en baixada les bicicletes siguin molt inestables, amb un risc elevat de caigudes. Davant d’aquest fet, som molts els que busquem altres rutes alternatives on malauradament hi ha més trànsit de cotxes i, evidentment, més perill per al ciclista.

Davant d’aquestes actuacions pensem que els màxims responsables d’aquestes suposades millores a les carreteres del nostre entorn no són aptes per continuar assumint aquestes responsabilitats.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia