El lector escriu

A qui hem de votar?

La gent que no som polítics no entenem aquests moviments que els partits fan donant el seu vot perquè pugui ésser alcalde d’un municipi tal o tal persona, de tal o tal partit polític.

La veritat és que ja comencem a estar una mica tips de veure que els qui tu has votat afavoreixen partits que en el seu dia van votar a favor que s’apliqués a Catalunya l’article 155 i que ara tornen a amenaçar amb l’aplicació del mateix maleït article.

A la fi aconseguiran que la gent perdem les ganes d’anar a votar perquè no sabrem qui hem de votar. Sembla que en el programa d’un partit hi hauria de figurar què es farà i què no, així el votant sabria si coincideix amb el seu desig o no.

Quan diuen que no és qüestió de “cadires” em venen ganes de riure, perquè fa tota la impressió que sí que ho és i que, a canvi d’això, jo et donaré allò, sense la coherència que hi hauria d’haver, i als qui t’han traït, ni aigua.

Quan tornin a fer unes eleccions m’ho hauré de pensar molt abans de votar, si és que ho faig.

Igualada (Anoia)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia