El lector escriu

Comprar Alaska als Estats Units

Recentment, els ecologistes de tot el món varen tenir un sobresalt en assabentar-se que el president dels Estats Units, Donald Trump, volia comprar Groenlàndia a Dinamarca.

Si es fes realitat aquesta adquisició i tenint en compte el perfil i tarannà de l’esmentat president, Donald Trump, de ben segur que en poc temps la immensa illa gelada s’ompliria d’aeroports, parcs temàtics, McDonalds, prospeccions mineres, gasoductes, oleoductes i bases militars... malmetent-se irremeiablement aquell immens territori àrtic.

Al meu parer, per l’interès comú de tota la humanitat, Dinamarca no sols no hauria de vendre’s aquest territori als Estats Units sinó que, per contra, el que podria fer és una oferta als Estats Units per comprar-li el territori d’Alaska.

I evitar així que prosperin els ambiciosos plans de l’excèntric president dels Estats Units per explotar les zones verges del més septentrional dels estats de la federació.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia