El lector escriu

Ens tenen mania

Gaudint d’aquestes vacances, de tant en tant aprofito per veure els informatius de totes les cadenes, tant de TV com de ràdio, i m’adono que a les males notícies de Catalunya, les emissores públiques i privades espanyoles i mitjans en general, els donen molta ressonància posant-hi un especial èmfasi, com donant entenent que les coses autonòmiques les tenim mal ateses, amb l’ordre públic fora de control, si veiem els últims successos d’enguany a Barcelona.

És clar, el turisme ho fa tot més dens i la manca d’efectius als carrers complica la seguretat ciutadana, fins al punt de donar la imatge que cap ciutadà vol. Però si fem memòria del que està succeint a la nostra, per ara, autonomia, adonem-nos de l’ofec econòmic propiciat per l’Estat español, que des de l’últim 155, encara controla les finances de la Generalitat, i ens demana que les retallem un altre 6%, lluny de facilitar un finançament equitatiu per cobrir totes les antigues necessitats en infraestructures i retallades a la sanitat, cultura, etc.

Llavors què volen? Si els impostos que paguem van destinats a subvencionar Andalusia i Extremadura, i a infraestructures de nul·la rendibilitat, és estrany que els catalans vulguem tenir la llibertat de ser independents perquè això no ens passi més?

Avui, la resposta és obtenir per les urnes els nostres representants polítics tenint-los en presó preventiva esperant sentència, i a l’exili sense poder venir a casa, ni exercir a Catalunya i la UE els càrrecs atorgats pel poble català i també bona part de l’espanyol. Vergonyós, no?

Terrassa (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia