El lector escriu

Autovies de franc, amb els peatges catalans

Ara i després de més de quaranta anys, Espanya s’exclama pels possibles peatges que el volen imposar. Què n’hem de dir nosaltres els catalans? Som la comunitat amb més càrregues econòmiques de tot l’Estat. Fa molts anys que fem el ruc, i quan als de l’altre costat de l’Ebre se’ls vol imposar un petit peatge, clamen al cel. El manteniment de les autovies resulta excessivament car, i es continua pagant amb les recaptacions dels peatges de Catalunya. Aquests milers de milions d’euros que el govern manifesta gastar, no deixen de ser una paradoxa, davant el problema econòmic català.

Sempre han restringit les infraestructures a favor de Catalunya, un lacra continuada en obres que s’han eternitzat i que mai s’acaben o que tampoc s’han iniciat. Nosaltres sí que tenim raonament de fons, per entrar en comparances regionals. Tots els pressupostos s’han decantat per afavorir les infraestructures de les altres comunitats i deixant al marge tots el projectes previstos realitzar a casa nostra. I ningú ha mogut un dit per exigir la igualtat entre territoris. Hauríem de ser nosaltres els que de fet féssim les queixes corresponents, i no fer el ploramiques per la possible implantació de peatges a les autovies, del servei de les quals estan gaudint, amb plena gratuïtat, a bona part de l’Estat.

Forallac (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia