El lector escriu

Ressentits

El catalanisme moderat que volen ressuscitar determinats polítics per aconseguir altra volta un autonomisme de rebaixes per tal de ser ells els capdavanters d’aquest retrocés, cal dir que per la ciutadania no deixa de ser un frau organitzat per personatges desarrelats dels càrrecs públics que havien ostentat durant un munt d’anys. Estan ressentits per no anar a unes llistes que els feien immortals, aferrats a un escó i a un sou de ministre. Anys i anys ocupant poltrona que per cultura política era necessari renovar.

Regeneració, sang nova d’una nova fornada que fa anys que està formant-se per fer polítiques adequades als nous temps. Eternitzar-se en un càrrec no és bo per al país ni per a la mateixa persona, res és impossible ni ningú és necessari. Aquest grup d’autonomistes, que ells s’autoanomenen moderats, rebutgen qualsevol via política que no sigui la del diàleg de sords, el de sempre, per intentar abastar no el que el poble exigeix, sinó el que ells volen, sobreviure amb l’autonomisme desfasat del peix al cove.

Sant Just Desvern (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia