El lector escriu

Ara toca?

Potser sí que ara toca parlar i comentar alguns aspectes sobre la Devesa, altra vegada. La Sra. alcaldessa va fer unes declaracions el dia 22 de setembre sobre el tema de la Devesa, tan tractat i mai solucionat. Voldria puntualitzar i, si en sé, aclarir aquestes declaracions.

Diu que no traurà del calaix el pla especial de la Devesa. Jo dic (i molts) que no cal, el que necessita és endreçar-la, netejar-la i posar-la “guapa”.

Diu que en quatre anys sí que hi ha fet inversions importants. Anem a pams. S’ha posat gespa al camp dels “veterans”. Sí, però al cap de poc temps es va malmetre per la instal·lació de diferents atraccions de Fires.

Una altra afirmació de l’alcaldessa: s’ha instal·lat un parc de salut. D’acord, molt bé, però després de demanar-ho durant anys i pagant la meitat l’Associació de Veïns. (L’organisme Dipsalut n’ha instal·lat molts a diferents llocs i de forma gratuïta.) Al parc de salut, hi falten, igual que a la resta de la Devesa: bancs, llum, papereres, “font” i vigilància pels gossos i els brètols.

També diu que aquest any està previst invertir-hi 220.000 euros (per a enllumenat i retirada del mur de pedres). Penso que aquests diners són el romanent-guardiola d’altres anys que no s’han gastat.

Ah! La resolució del pàrquing (sobretot per als dies de mercat). Chapeau i enhorabona.

Bé, acabo amb un suggeriment. Caldria que algú, millor alguns, del consistori amb “poder” “trepitgés“ més el territori i així s’assabentarà de les inquietuds del veïns de Girona, escoltarà, consensuarà i buscarà solucions actuant. Gràcies.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia