El lector escriu

Jordi Cuixart

SALVADOR DOMÈNECH

Acròstic dedicat a ell i, per extensió, als seus companys i companyes actuals, CDR i altres que malauradament vindran en un futur pròxim: 

  Compromès
Just Universal
OrganitzadorIndomable
RevolucionariXalest
DigneArdit
InclusiuResilient
  Treballador

Em va colpir el coratge i la determinació de l’afirmació que acatarà la sentència del frau del judici de l’1-O. Un espòs, un pare i un president d’una entitat que va néixer el 1961 per defensar i promoure la llengua i el país. Ara ens toca fer el pas endavant de defensar l’autodeterminació. No parar de mobilitzar-nos pacíficament, però de manera activa i des de tots els àmbits, buscant la complicitat internacional. Fer realitat que la democràcia està per sobre de les lleis injustes. Voler ser amos del nostre futur. Cuixart no és cap màrtir. És un patriota valent, que creu fermament a donar exemple a la ciutadania, que, tot i la por que ens vol endossar l’imperialisme, no retrocedirem. Davant les dificultats, la seva enteresa ens fa més forts, ens fa tenir més determinació. Sempre representarà la cara visible de ser primus inter pares de la revolta dels somriures.

Sant Quirze del Vallès (V. Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia